Летња школа енглеског језика

Летњи камп / Летња школа / Онлајн мини курсеви

Понуда за летњи камп

Институт за стране језике и студио НЕРЕД организују летњи камп за време трајања летњег рапуста у просторијама студија Неред на Звездари. Камп је намењен деци од првог до осмог разреда основне школе.

TЕРМИНИ:

I камп 28.06.-02.07.2021

II камп 23.08.-27.08.2021.

Енглески језик и много забаве. Наравно да може!

У пријатном амбијенту окруженом зеленилом и пространим двориштем, тим професора из нашег Института као и насмејана и ведра екипа студија Неред, употпуниће забавом и занимљивим садржајем почетак распуста.

Уз много забавног и креативног садржаја који обухватају  различите теме:

  • од филма,
  • музике,
  • екологије,
  • здраве исхране до мозгалица,
  • загонетки и разних игара;

циљ нам је да код деце јачамо тимски дух и самопоуздање у употреби језика.

Осим часова, дете је све време укључено у неформалну конверзацију на страном језику, пре почетка часова и за време пауза.

Деца се разврставају у групе на основу узраста и знања, чији се ниво утврђује провером. Предвиђена су четири различита нивоа. Ради се по институтском и страном наставном материјалу који је у складу са Заједничким европским оквиром за језике.

Шта обухвата 5 дана нашег кампа:

  • 15 часова енглеског језика,
  • Боравак детета у простору студија Неред од 10 до 17 часова, (могућност доласка и пре 10ч или касније по дете уз претходни договор),
  • Квалитетан ручак и ужина по препоруци нутрициониста,
  • Забавни садржај који обухвата спортску анимацију,
  • Обилазак Музеја чоколаде или Селфи музеја (у зависности од узраста деце и интересовања).

Пријаве и информације 011/2633-552, 063 331-777, office@isj.rs и kontakt@studionered.rs

Рок за пријаву за прву групу кампа је до 15.06. или до попуњавања групе.

Рок за пријаву за другу групу кампа је до 15.08. или до попуњавања групе.

 


 

Понуда за летњу школу

Летња школа се одржава за време летњег распуста. Намењена је деци од првог до осмог разреда основне школе. Основни циљ је да дете на један забаван и креативан начин утврди и прошири своје знање енглеског, да се подстакне радозналост и логичко размишљање код деце и да се развије отворен приступ према учењу страних језика.
За недељу дана деца имају 15 часова. Креативне радионице обухватају различите теме: филм, музику, екологију , здраву исхрану, мозгалице, загонетке… са циљем да се ојача тимски дух и самопоуздање у употреби језика. Осим часова, дете је све време укључено у неформалну конверзацију на страном језику, пре почетка часова и за време пауза.
Деца се разврставају у групе на основу узраста и знања, чији се ниво утврђује провером. Предвиђена су четири различита нивоа, уз наставне материјале који су усклађени са Заједничким европским оквиром за језике.
TЕРМИНИ: од 28. јуна до 02. јула и од 23. до 27. августа 2021.
Пријаве и информације 011/2623-022 и 2633 – 552; office@isj.rs
———————
Понуда онлајн мини курсева

 

YLE-YOUNG LEARNERS EXAMS

Упознајте се са Cambridge испитима који су намењени најмлађим полазницима (7 – 12 година). Испити Cambridge English: Young Learners (YLE) тестирају знање енглеског на три нивоа ( Starters-pre А1, Movers-А1, Flyers А2), курс је организован кроз 10 часова од 60 минута. Пре почетка предвиђено је тестирање.

 

STORYFUN

Пођимо у свет маште уз приче на енглеском језику које су прилагођене нивоу полазника (pre А1, А1 и А2 ниво), курс је организован кроз 10 часова од 60 минута.

 

ТЕРМИНИ: сваки радни дан од 28. јуна до 09. јула 2021. године

Пријаве и информације 011/2623-022 и 2633 – 552; office@isj.rs