Септембарски уписни рок – Златне боје јесени

Драги полазници и поштовани родитељи,
Срећни смо што поново можемо да вас позовемо да заједно учимо и да се дружимо.

НАКНАДНИ УПИС ЈЕ У ТОКУ!

Институт за стране језике је једна од институција са најдужом традицијом и најбољом репутацијом у области ваншколског подучавања страних језика, како у Србији, тако и у окружењу. Институт је основан 1952. године, а званично је почео да ради 1953. године. За 69 година постојања, готово 600.000 полазника успешно је завршило курсеве Института за стране језике и са поносом можемо рећи да се уџбеници Института данас користе на 27 универзитета у свету.

Позивамо вас да нас посетите у нашим просторијама, или да се телефоном консултујете са нашим професорима језика – дипломираним филолозима предметних језика, који ће Вас компетентно упутити у садржај о најбоље језичке опције за вас.

На Институту за стране језике се настава одржава класично и онлајн.
Овај други вид наставе је постао је доминантан у последње две године, иако је наше дубоко уверење и професионално опредељење интеракција и комуникација у учионичком простору.

Као одговоран партнер, сарадник и послодавац, Институт ће и у предстојећем периоду пратити препоруке надлежних у погледу здравственог и безбедног понашања и поступаће у складу са препорукама.

У складу са уредбама Владе Републике Србије и тренутном епидемиолошком ситуацијом, у могућности смо да вам понудимо две опције наставе страних језика:
– класичну наставу на свим нашим локацијама и у просторијама Института на којима гарантујемо препоручену здравствено-безбедносну раздаљину од 1,5м између присутних у учионици.
– онлајн наставу на професионалној платформи Webex Meetings, која је једна од најбезбеднијих и yједно веома једноставних опција за учење на даљину.

Да вас подсетимо:
– Курсеви Института су усклађени са европским стандардом (CEF).
– У понуди су:курсеви за децу и омладину, општи, пословни и специјализовани курсеви за одрасле, пакети намењени компанијама, институцијама и организацијама најразличитијух профила. Поред течајева организованих и прилагођених раду са групом, постоје и индивидуални, као и полуиндивидуални модалитети класичне и онлајн наставе.
– Класична настава се одржава на преко 20 локација у Београду.
– Најзаступљенији језици су енглески, немачки, италијански, француски, шпански, грчки, руски, арапски, кинески, норвешки, шведски и српски као страни језик, као и остали језици, у зависности са потребама и захтевима наших полазника и клијената.
– ИСЈ је овлашћени центар за припрему и полагање међународно признатог испита из енглеског језика TOEFL испита из енглеског језика, kao I TELC испита из немачког језике.
– ИСЈ има широку мрежу корпоративних клијената и дугогодишње искуство у радy са фирмама, амбасадама, државним и међународним институцијама.
– ИСЈ је партнер Британском савету у оквиру Addvantage програма за полагање Cambridge испита и има статус Tier 1, због чега полазници који се код нас припремају за овај испит имају посебне попусте при полагању испита: FCE, CAE, CPE, IELTS…
– У настави користимо претежно сопствене уџбенике чији су аутори професори Института, поред уџбеника иностраних издавача који се користе на вишим нивоима и специјализованим курсевима.

За све додатне информације, позовите нас или нам пишите:
Централа Института: 011/2623 022; 2623 034; 2623 078
Секретаријат Центра за децу и омладину: 011/ 2633 552
Секретаријат Центра за одрасле: 011/ 2625 427
имејл office@isj.rs